Amiedun verkkolehti Amicase käsittelee ilmiöitä, ajankohtaisia puheenaiheita ja mielenkiintoisia ihmisiä osaamisen johtamisen maailmasta. Lehden ulkoasu ja rakenne on uudistunut maaliskuussa 2014.

Amicase on Amiedun asiakas- ja sidosryhmälehti, joka ilmestyy verkossa osoitteessa amicase.fi kerran kuussa. Sivulta voit tilata uutiskirjeen, jolloin saat tiedon uuden Amicasen ilmestymisestä suoraan sähköpostiisi.

Uudistettu Amicase esittelee osaamisen johtamisen vaikuttavat tapaukset: mielenkiintoiset asiakascaset, projektit ja henkilöstön kehittäjät. Keskiössä on osaamisen liiketoimintalähtöinen kehittäminen, jonka tavoitteet ja keinot pohjautuvat yrityksen strategiaan. Lehti esittelee ja ottaa kantaa ajankohtaisiin ilmiöihin sekä päästää ääneen mielenkiintoisia asiantuntijoita.

Toivottavasti viihdyt uudistuneen lehtemme parissa!

Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedu tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut työyhteisöjen ja yksilöiden osaamisen kehittämiseen valtakunnallisesti. Amiedun valitsemia kärkialoja ovat kauppa ja palvelut, korjausrakentaminen ja kiinteistönhoito, yksityiset hoito- ja hoivapalvelut sekä kotoutumiskoulutus ja työperäinen maahanmuutto. Amiedussa opiskelee vuosittain yli 21 000 aikuisoppijaa. www.amiedu.fi