Maksuton webinaari: 4.6. klo 8.30–9.15

Koulutussopimus on edullinen, riskitön ja luotettava väylä rekrytoida osaavaa henkilökuntaa. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan, miten koulutussopimuksella voidaan löytää uusia ja osaavia työntekijöitä. 

Rekrytoiva koulutus tarjoaa yritykselle monia etuja. Koulutussopimus antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan uusiin työntekijöihin koulutuksen aikana, ja myös näkemään heidän kasvunsa työtehtäviin. Mukana oleminen on maksutonta, mutta lopputulokseen vaikuttavat koulutuksen markkinointiin ja erityisesti työpaikalla tapahtuvan harjoittelun ohjaukseen laitetut panokset. Koulutuksen ajalle solmitaan koulutussopimus, jonka aikana ei makseta palkkaa koulutettavalle. Työsopimus solmitaan, mikäli koulutettava rekrytoituu yritykseen koulutuksen jälkeen.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia aiheita:

  • mitä rekrytoiva koulutussopimus tarkoittaa
  • miten rekrytoiva koulutusohjelma toteutettiin HOK-Elannolle
  • millaisia koulutusohjelman tulokset olivat
  • mitä koulutussopimuksen jälkeen – työntekijän osaamisen lisääminen ja työntekijän sitouttaminen oppisopimuskoulutuksella

Webinaarissa puhumassa ovat Liisa Kasurinen, valmentaja, Amiedu ja Minnastina Miettinen, HR Consultant, SOK. Webinaariin kannattaa osallistua niiden organisaatioiden henkilöstöjohdon ja liiketoimintajohdon, jotka miettivät keinoja uusien osaavien työntekijöiden löytämiseen.


Katso lisää ja ilmoittaudu tästä